lun. mai 27th, 2024

Lansata in luna iunie a acestui an, emisiunea „100% Adevarat” gazduita de OTV se lauda ca ofera, in fiecare duminica seara, prin tragere la sorti, apartamente de doua camere situate in blocuri din Popesti-Leordeni.
Producatoarea emisiunii, firma Videoprod Industries, cumpara aceste locuinte de la compania Domus Stil, patronata de fratii Ionut si Robert Negoita. Au fost livrate 33 de apartamente care si-au gasit si castigatori, insa nu au fost achitate decat 17 dintre ele. Cei 16 castigatori fara premiu real au primit doar cheile de la apartamente si au semnat procesul verbal de predare-primire, fara sa li se faca insa si acte pe casa.
Reprezentantii firmei Videoprod Industries sunt de negasit. Iar din partea OTV-ului, doar purtatoarea de cuvant a lui Dan Diaconescu a facut declaratii: „Nu avem ce sa facem noi, nu platim noi apartamentele”. Directorul firmei Domus Stil, Ancuta Ionescu, a declarat ca este posibil sa se ofere o reducere de pret castigatorilor care vor sa achizitioneze apartamentele.
Emisiunea „100% Adevarat“ are loc in fiecare duminica, de la ora 20.00, si este prezentata de Ramona Badescu si de Pepe. In cadrul show-ului sunt oferite, prin tragere la sorti, apartamente si autoturisme. Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie sa trimita un sms, abonandu-se astfel la o revista virtuala.
Pretul abonamentului este de 3,57 euro, respectiv 6 euro pentru romanii stabiliti in strainatate. Campania se va incheia pe 11 iulie 2010, iar reprezentantii Domus Stil au declarat ca vor continua sa furnizeze apartamente daca isi vor recupera datoria.

By Renata