Thu. Mar 23rd, 2023

De când a părăsit show-ul de la Antena 1, aproape că nu trece nici o zi fără ca Mircea N. Stoian să nu facă declaraţii defăimătoare la adresa Biancăi, fosta lui colegă de platou. Ce-i drept, cei doi nu s-au avut niciodată la inimă, însă în ultima vreme s-a acutizat antipatia, iar Stoian a devenit din ce în ce mai slobod la gură. Se pare că, în mod indirect, Bianca a reuşit să-l atace în orgoliul propriu scrie Cancan.

Notorietatea de care se bucură Bianca şi mai ales faptul că roşcata face bani grei de pe urma imaginii sale a stârnit multe controverse şi i-a atras multe antipatii. Una dintre cele mai vehemente voci critice la adresa Biancăi este chiar a lui Mircea N. Stoian, cel care a lucrat timp de trei ani, câte patru seri pe săptămână, împreună cu cea pe care acum o “desfiinţează” cu fiecare ocazie.

Comentariile repetate ale fostului prezentator TV nasc multe întrebări cuprivire la orginea unui posibil conflict între ei, iar reporterii CANCAN au aflat care ar putea fi motivul plauzibil al acestei antipatii manifestate cu o frecvenţă deosebită. Potrivit unor surse din interiorul postului Antena 1, se pare că, la surt timp după ce şi-a dat demisia, Bianca ar fi fost ofertată să se întoarcă la emisiunea “Un show păcătos”. Surpriză, dar nu tot pe post de asistentă, ci direct coprezentatoare, fix în locul lui Stoian, despre plecarea căruia se discutase în mai multe rânduri, fiind o mişcare previzibilă. Se pare că acest posibil demers l-a enervat foarte tare pe Stoian, relaţiile dintre el şi Bianca răcindu-se brusc în acel moment.

Sursa: Cancan

bianca drăguşanu, replici războinice cu denisa nechifor

bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată” target=”_blank”>bianca drăguşanu: eu sunt tot ceea ce catinca roman nu va fi vreodată

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

bianca drăgușanu și-a găsit un alt fotbalist

Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo