joi. iun. 20th, 2024

Deşi se fălea în stânga şi-n dreapta că va prezenta două emisiuni şi că va juca rolul principal într-un serial de la Antena 1, se pare, însă, că aranjamentul Oanei Zăvoranu cu mai-marii trustului Intact a fost de altă natură. Ea ar fi fost convinsă să dea tot din casă doar în emisiunile de la Antena 1, contra cost scrie Click.

Surse din anturajul vedetei au declarat pentru Click! că fosta soţie a lui Pepe a încasat câteva mii de euro pentru apariţiile tv de la Antena 1, nicidecum pentru moderarea unor emisiuni la acest post tv.

La începutul lunii mai, Oana Zăvoranu (39 de ani) se lăuda cu contractul pe care l-ar fi semnat cu Intact Media. „Acest contract cu Antena este extrem de avantajos şi flatant. Include două emisiuni şi rolul principal într-un serial din toamnă”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Click!, în luna Mai.

Deşi au trecut câteva luni de atunci, voci din Antena 1 mărturisesc că nu s-a dat startul la filmări pentru vreun serial cu Oana protagonistă, iar cele două emisiuni despre care Oana a declarat că le va prezenta nu sunt incluse în grila de programe.

La vremea respectivă surse din anturajul ei spuneau că bruneta va primi 10.000 de euro pentru cele trei proiecte, dar suma pentru care Oana ar fi semnat în cele din urmă este cu mult mai mică.

Se pare, însă, că fosta soţie a lui Pepe a încasat bani frumoşi doar pentru apariţiile ei la emisiunile „Acces Direct” şi „Un show păcătos„.

Oana se iubeşte de un an cu un fost reporter

După divorţul de Pepe, Zăvo s-a cuplat cu Răzvan Dumitrescu (27 de ani), un fost reporter de la Kanal D. Chiar dacă e diferenţă de 12 ani între ei, cei doi se iubesc cu patos şi sunt de nedespărţit. Oana şi Răzvan locuiesc în vila din zona Dorobanţi a brunetei.

Sursa: Click

By Mimo