lun. apr. 15th, 2024

Se pare că Roxana Nemeş, una dintre vedetele autohtone care a pozat pentru revista dedicată bărbaţilor Playboy o tot păţeşte atunci când vine vorba despre bijuterii.

Tânăra cântăreaţă a povestit în cadrul unui interviu acordat ziarului Libertatea că niciodată nu a avut noroc la bijuterii deşi le adoră.

Totuşi, pe lângă faptul că nu are noroc la bijuterii, unul dintre inelele pe care vedeta le-a deţinut de-a lungul timpului era să-i provoace acesteia pagube mult mai însemnate. Roxana Nemeş a ajuns la spital din cauză că un inel nu îi mai ieşea de pe deget, iar acesta i se umflase teribil.

După ce a rezolvat totuşi problema, reuşind să rămână intactă, Roxana Nemeş a primit imediat un inel identic, însă şi pe acesta l-a pierdut la un centru de înfrumuseţare.

Chiar dacă are ghinion în „relaţia” cu bijuteriile, Roxanei Nemeş îi merge din ce în ce mai bine atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

În cadrul interviului Roxana a mai declarat că anul 2012 a început promiţător. Ea a semnat un contract cu o casă de discuri din Franţa, Summit Records, iar la sfârşitul lunii Ianuarie va pleca la Paris unde are programată o şedinţă foto pentru o revistă renumită din Franţaâ. Nu a precizat însă dacă va poza goală sau cu haine pe ea. În luna Februarie cântăreaţa are programat un turneu de promovare şi îşi va lansa şi primul album.

Pe plan personal, Roxana Nemaş se declară deja mulţumită şi spune că nu ar schimba nimic.

By Mimo