Mon. Sep 25th, 2023

Soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al preşedintelui ANAF, scotea o avere de pe urma prostituatelor racolate. Fetele Andreei Marta aveau tarife cuprinse între 500 şi 1.500 de euro. Lor le reveneau câteva sute, restul intrând în buzunarele şefei. Se pare că și Daniela Crudu ar fi implicată în acest dosr, scrie click.ro.

În acest dosar de prostituţie, în care Andreea Marta, sora sa, Maria Magdalena Lungu şi taximetristul Vasile Panait au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, apare şi numele Danielei Crudu.

Nu se ştie deocamdată în ce calitate. Asistenta lui Capataos a mai fost implicată într-un scandal monstru de “sex pe bani” cu Leo de la Strehaia, în Ianuarie 2011, în urma căruia a şi părăsit emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Bărbatul i-a reproşat că i-a făcut cadou 10.000 de euro, pentru că aveau o relaţie, însă a doua zi ea a fugit cu tot cu bani.

Până una alta, bruneta “păcătoasă” s-a împăcat cu Nilă, scrie Cancan. Bruneta si “Nila” au hotarat sa nu se desparta, dar sa isi acorde mai multa libertate si incredere. Dupa o discutie extrem de serioasa, ei au pus la punct un set de reguli menit sa le imbunatateasca relatia.

Sursa: Click + Cancan

Citește și…

costea, scos iar din minţi de crudu! i-a spart telefonul după ce şi-a desfăcut picioarele la piscină!

daniela crudu, gata să fie dată afară din cauza lui costea

şeful poliţiei rutiere vâlcea: daniela crudu a fost văzută, duminică, în compania stelistului mihai costea

cruduța neagă împăcarea cu costea

daniela crudu s-a văzut în secret cu mihai costea, la vâlcea

daniela crudu se întâlneşte pe ascuns cu costea!

altul a fost motivul despărțirii dintre mihai costea și cruduța: violența

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

Crudu s-a despărțit de Costea ca el să ajungă un mare fotbalist

By Mimo