vin. apr. 19th, 2024

Cruduța i-a dat papucii lui Mihai Costea după ce ce acesta nu a fost inclus în lotul stelei pentru meciul următor din cauza faptui că acesta a mers cu ea la club când era în cantonament, scriu toate ziarele de lume mondenă astăzi.

Asistenta lui Capatos a spus în cadrul emisiunii Un show pacatos de la Antena1 că „Ne-am despărţit pentru că nu vreau să îi stric cariera. Ştiu bine cum e să pleci de jos. El nu a intrat în club atunci când a venit cu mine în club. Nu înţeleg de ce nu l-a lăsat să joace. Ne iubim şi mă doare dar nu am încotro. Ne despărţim definitiv pentru că nu vreau să se rateze din cauza mea. Îmi pare atât de rău”, a spus bruneta cu la lacrimi în ochi la Antena 1.

Gurile rele spun că de fapt ea i-a dat papucii pentru că Mihai Costea era violent şi gelos, iar acesta ar fi motivul real al despărţirii. Chiar dacă acum plânge bruneta spune că îl iubeşte şi îi pare rău. „Nu este adevărat. Este doar gelos nu şi violent. Eu îl iubesc dar nu pot să mai fiu cu el, asta este, o să trec peste acest obstacol sigură”, a completat Cruduţa.

Citește și…

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

By Mimo