joi. iun. 13th, 2024

Producatorii mega-show-ului de la Pro TV lucreaza intens la formarea echipei vedetelor care vor intra in aceasta toamna in ringul viselor. Dupa ce au incheiat negocierile cu Antonia, una dintre cele mai sexy artiste produse de tara noastra, au batut palma cu o alta vedeta, la fel de inzestrata de natura: Andreea Banica, scrie Cancan.

Show. Andreea va intra in aceasta toamna in ringul viselor

In toamna aceasta, competitia va fi acerba la „Dansez pentru tine”. Cele mai sexy cantarete din Romania vor dansa in ploaie, la bara sau in musicaluri celebre, imbracate in costume minuscule croite indraznet, realizand prize senzuale, intr-un show incandescent. Prima care si-a dat acceptul pentru participare si a incheiat negocierile cu producatorii formatului este, dupa cum CANCAN a anuntat in exclusivitate inca de saptamana trecuta, Antonia. Frumoasa artista are insa concurenta serioasa din partea unei alte sexy-mamici: Andreea Banica. Recent, cantareata s-a alaturat si ea echipei de vedete care isi vor demonstra abilitatile pentru dans, in cel de-al 13-lea sezon al show-ului. Dupa saptamani intregi de negocieri, blonda si-a anulat angajamentele pentru aceasta toamna si a acceptat sa intre in cantonament si sa se supuna regimului draconic impus de coregrafii de la „Dansez pentru tine”, pentru a-i putea tine piept ceva mai tinerei sale colege de breasla.

Potrivit surselor noastre, cea de-a treia reprezentata a echipei vedetelor ar fi Dana Rogoz, gazda emisiunii „De suflet” de la Pro TV International. Se pare ca producatorii show-ului „Dansez pentru tine” ar fi luat-o in calcul, in ciuda faptului ca nu se afla la prima participare. In cea de-a doua editie a competitiei, Dana Rogoz a dansat alaturi de Ionut Pavel, un tanar care lupta pentru a-si vedea mama paralizata mergand din nou.

Sursa: Cancan

By Mimo