Mon. Dec 5th, 2022

Oficial, motivul despărțirii dintre mondenii Mihai Costea – atacant la Steaua – și Daniela Crudu – asistena lui Capatos – a fost că relaţia îi dăuna fotbalistului, neoficial, însă, fata s-a plâns că „Nilă” e foarte gelos şi devenise violent, scriu ziarele de scandal.

Scandalul iscat de despărţirea apetisantei Daniela Crudu aseară, când a aruncat bomba despărţitii de stelistul Costea acaparează din ce în ce mai multe persoane din show-biz-ul românesc.Recent, Cristi Brancu dă naştere unei noi ipoteze- Costea a maltratat-o pe asistenta lui Capatos.

Surse din anturajul celor doi au povestit pentru Libertatea că fotbalistul ajunsese să o înnebunescă pe Daniela, prin crizele de gelozie. La un moment dat, într-un astfel de moment, Costea chiar a plesnit-o pe Cruduţa.

Un alt episod de acest gen s-a petrecut la un Mall din Bucureşti, unde atacantului i s-a pus pata că un bărbat se uita insistent după iubita lui, iar ea i-ar fi zâmbit necunoscutului. Costea ar fi luat-o de păr pe Daniela, sub privirile unor prieteni cu care intenţionau să se ducă la film.

„Ruptura” dintre cei doi a venit în aceeaşi zi în care patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut-o praf pe „Cruduţa” şi nu l-a „iertat” nici pe jucătorul oltean.

„Cum poţi să crezi că Mihai Costea are minte când el stă după o curvă? Mi-a zis cineva că aia vrea să scape de el şi nu mai poate! Aia şi bea de nu mai poate şi a ajuns să vrea să scape de el. Costea are 30.000 de euro amendă şi sex oral continuu, să îl nenorocesc, nu îl mai vreau!”, a „tunat” latifundiarul din Pipera.

Daniela a recunoscut că îl iubeşte la nebunie pe fotbalist, dar spune că nu se mai pune problema unei împăcări.
Citește și…

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

Crudu s-a despărțit de Costea ca el să ajungă un mare fotbalist

By Mimo