Tue. Jun 6th, 2023

SingleBell, în colaboarare cu Perfecte.ro şi The Floor Club, a pregătit o seara inedită într-un loc plin de oameni deschişi, disponibili să înceapă o relaţie şi dornici să se distreze frumos.

Singles Party este un concept dedicat persoanelor singure care vor să se distreze, să cunoască zeci de alte persoane care nu se află într-o relaţie şi să petreacă timp de calitate în compania altor singles sociabili şi cu mintea deschisă.

Super Speed Dating Party, din data de 17 Decembrie, reprezintă cea mai bună alternativă de distracţie pentru toţi cei care îşi doresc să socializeze şi să-şi găsească chiar partenerul în compania căruia să petreacă sărbătorile şi Anul Nou.

Mai exact, este vorba despre o petrecere record pentru România, prima de acest fel, dedicată, în exclusivitate, celor care nu se află într-o relaţie.

Această petrecere este prima din seria petrecerilor-eveniment marca SingleBell. Va fi o petrecere cu un program variat (concert live, un discurs inspiraţional/motivaţional, joculeţe de socializare, concursuri, karaoke), iar numărul maxim de locuri disponibile este 220.

SingleBell organizează, din Februarie 2010, întâlniri de speed dating săptămânale, pe grupe de vârste, cu un număr restrâns de participanţi(minim 7 fete şi 7 băieti şi maxim 11 cu 11) – o alternativă rapidă, eficientă şi distractivă la clasicele şi, de multe ori, plictisitoarele întâlniri aranjate de prieteni.

By Mimo